Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm

Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm
Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm Cele mai frumoase castele din ROMANIA pentru nunti de basm

Iti doresti ca nunta ta de basm sa fie un eveniment de mare anvergura? Daca acesta este visul vietii tale, inainte de a opta pentru o locatie de nunta, te poti inspira din viata vedetelor care au ales in final sa se casatoreasca intr-un castel sau palat.

Fie ca te inspira nunta Elenei Basescu de la Palatul Snagov sau nunta dintre Cristi Chivu si Adelina Elisei care au ales sa isi uneasca destinele la domeniul Stirbey din Buftea, este bine sa stii ce optiuni ai atunci cand vrei sa organizezi o nunta de vis intr-unul din cele mai frumoase castele din Romania.

De la Palatul Snagov din apropiere de Bucuresti pana la Castelul Cantacuzino din Busteni sau Castelul Corvinilor din Hunedoara, poti alege sa spui "Da" alesului inimii tale la orice palat din Romania pe care l-am inclus in topul celor mai frumoase castele din tara.

Tinand cont de zona, de numarul de invitati carora trebuie sa le asiguri transportul si de bugetul personal, pentru o nunta la un castel din Romania, indiferent de locatie, trebuie sa scoti minim 1000 de euro din buzunar pentru inchirierea salii si maxim 10.000 de euro, in functie de serviciile solicitate.

Inca nu stii daca iti doresti o nunta moderna sau o nunta medievala? Atunci citeste tot ce trebuie sa stii despre cele mai frumoase castele din Romania unde garantat vei avea parte de o nunta de basm.

Alte idei de nunta la castel gasesti aici.

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest