Visul unei nunti de vara in aer liber

Visul unei nunti de vara in aer liber
Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber Visul unei nunti de vara in aer liber

Te pregatesti pentru nunta ta din vara lui 2011 si inca nu te-ai decis daca o faci in aer liber sau la interior? Pentru o nunta deosebita alege o locatie in aer liber. O petrecere romantica, in mijlocul naturii, desprinsa parca dintr-un basm.

Ceremonie religioasa pe malul lacului

Daca, in locul saloanelor traditionale de nunta, preferi natura, florile, razele soarelui si spatiile neconventionale, descopera frumusetea nuntilor in aer liber. Langa Bucuresti exista o locatie de nunta pentru vara, in aer liber, asa cum ai visat. Poti avea ceremonia religioasa pe malul lacului, un moment emotionant, un legamant in fata divinitatii si a naturii. De asemenea, poti avea decorul perfect pentru o sedinta foto in mijlocul naturii.  

O nunta cu personalitate si intimitate

O nunta in aer liber, intr-o zona dedicata acestor evenimente, iti asigura intimitatea ta si a invitatilor. Insa, in acelasi timp, iti ofera un spatiu generos. O astfel de locatie este Artha Park.

La intrarea in Snagov Sat, pe malul lacului, in vecinatatea padurii, intre nuferi si trandafiri vei gasi o locatie deschisa pe 7 ha, cu doua corturi si o terasa cu un design unic, in perfecta armonie cu natura. Cele doua corturi Artha Park te impresioneaza printr-un decor alb-rosu autentic: albul pur al inocentei si rosul pasional al macilor. Un lait-motiv perfect pentru iubire! Un contrast de nuante ce se imbina armonios cu deliciile naturii: vegetatie, flori si fructe. 

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest