Topul celor mai populare locatii de nunta in 2013

Topul celor mai populare locatii de nunta in 2013
Topul celor mai populare locatii de nunta in 2013 Topul celor mai populare locatii de nunta in 2013 Topul celor mai populare locatii de nunta in 2013 Topul celor mai populare locatii de nunta in 2013

Daca tematica si culorile viitoarei tale nunti au fost decise, este timpul sa treci la pasul urmator: alegerea celei mai speciale locatii. Locatia trebuie sa fie potrivita tematicii si paletei cromatice si din cauza acestui motiv alegerea va fi una dificila si care va necesita multa atentie. De aceea, am pregatit pentru voi cateva idei de locatii potrivite celor mai populare locatii de nunta.

Un hotel in oras - pentru o nunta moderna, chic si sofisticata, cea mai potrivita optiune este cea a unui hotel elegant. Paleta cromatica ar trebui sa fie una simpla, de alb, negru si argintiu pentru putin glitz si glamour.

Decoratiunile perfecte pentru o astfel de nunta ar putea include candelabre impresionante, pahare inalte si elegante de martini, sculpturi delicate din gheata si detalii stralucitoare.

Un cort impresionant - pentru o nunta de primavara sau de vara, cand vremea permite o astfel de locatie, cand totul este inflorit, verde si frumos, o nunta in aer liber ar fi perfecta. Nu doar ca un cort frumos decorat va arata superb, dar este si o optiune potrivita pentru nuntile cu buget redus.

Unei astfel de nunti i s-ar potrivi orice paleta cromatica, iar decoratiunile ar putea include aranjamente florale in vaze colorate, lanterne, colivii, panglici si lumanari viu colorate.

Un hambar de lemn - pentru o nunta rustica, potrivita sezonului de toamna. Gandeste-te la platouri cu vanat si mancare traditionala, la covoare si blanuri decorative, la imbracaminte traditionala.

Pentru a accentua tematica rustica, ai putea opta pentru decoratiuni florale, aranjamente in borcane, ghivece colorate si lanterne.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest