Burlesque Events - Salon nunta, botez, evenimente corporate

 Burlesque Events - Salon nunta, botez, evenimente corporate

Burlesque Events este un restaurant select din Bucuresti, localizat in sectorul 1 care organizeaza nunti, botezuri si evenimente corporate (conferinte, training-uri, workshop-uri, prezentari de moda, lansari de produse) in cele doua sali de evenimente pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

Pentru cel mai important eveniment din viata unui cuplu, mirii au ocazia sa aleaga din patru tipuri de meniuri si anume: meniu nunta glamour, meniu nunta traditional, meniu nunta VIP si meniu oferta speciala.

Burlesque Events este locul unde te simti ca intr-un castel inca din momentul in care treci pragul restaurantului. Iesind in evidenta printr-o arhitectura impunatoare, candelabre elegante si lumini de poveste, un eveniment clasic se transforma aici intr-o experienta unica, buna de povestit din generatie in generatie.

Incepand cu istoria locatiei care dateaza din 1954 si continuand cu amintirile frumoase pe care nuntasii le vor pastra in suflet vreme indelungata, Burlesque Events inseamna nu doar servicii ireprosabile, ci si nunti cu stil pentru ca fiecare eveniment petrecut aici este diferit, iar personalul vine mereu cu ceva nou pentru a-si cuceri oaspetii.

Pentru cei care vor sa contracteze un eveniment, este bine de stiut ca salonul Burlesque poate gazdui intre 300 de persoane seating si 800 de persoane standing.

Locatia de nunta asigura logistica necesara desfasurarii oricarui eveniment in conditii optime, aceasta oferind clientilor zona de lounge, parcare, garderoba, internet, scena pentru artisti, apartament, movie head-uri, cocktail-bar si bucatarie proprie la care se adauga idei indraznete, solutii inteligente, rezultate execeptionale.

Pentru meniu, rezervarea salonului de evenimente Burlesque Events sau orice alta informatie, doritorii pot apela direct furnizorul accesand pagina de contact a locatiei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest