Zocalo Ballroom, locatie de nunti eleganta din sectorul 6

Zocalo Ballroom, locatie de nunti eleganta din sectorul 6

Daca esti viitoare mireasa aflata in cautarea unui restaurant elegant din sectorul 6 pentru o nunta de poveste, trebuie sa stii ca Zocalo Ballroom este cel mai nou salon din Bucuresti destinat evenimentelor speciale.

In aceasta locatie situata in Drumul Taberei, ai ocazia sa te bucuri de o nunta, un botez, o petrecere corporate si chiar de aniversarea casatoriei. Faptul ca ballroom-ul a fost deschis recent nu inseamna ca echipa Zocalo este novice, membrii sai avand o experienta de 10 ani in planificarea evenimentelor private si corporate.

Zocalo Ballroom are o capacitate de 140 locuri, iar ambientul elegant si cochet, alaturi de serviciile ireprosabile oferite de personalul salonului fac din orice eveniment unul de succes.

O data cu inchirierea locatiei, mirii pot solicita contra cost si servicii optionale: aranjamente florale, invitatii, marturii, foto corner, candy bar si formatii, astfel incat aranjarea salii, alegerea produselor de papetarie si divertismentul sa nu le dea viitorilor insuratei prea multe batai de cap.

Pentru informatii legate de meniul de nunta, pret si eventual rezervarea salii de bal in vederea organizarii unei petreceri de vis, poti contacta Zocallo Ballroom.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest