Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava

Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava
Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava Restaurante pentru organizarea nuntii in Suceava

Gasirea unui restaurant care sa transforme nunta ta intr-un eveniment unic, elegant si memorabil este o sarcina obositoare.Uite cateva selectii ce te vor ajuta. 

1. Hotel Toaca Bellevue. Departe de zgomotul si nebunia orasului, in mijlocul naturii, cu vederi inedite, inconjurata de mult verde si aer curat. Cam asa suna locatia perfecta pentru o petrecere. Aici, in Gura Humorului, Bucovina, Toaca Bellevue iti ofera locatia ideala pentru ca nunta ta sa fie una impecabila. Va fi exact cum iti doresti, o petrecere vesela, cu multi invitati sau una cu atmosfera intima si calda. Date de contact: Gura Humorului- Suceava, str. Gheorghe Lazar nr. 12, tel. 0230/ 233.399, http://www.toacabellevue.ro, E-mail: info@toacabellevue.ro .

Hotel Toaca Bellevue

2. Hotel Imperium. O alegere inspirata pentru un sejur sau pentru organizarea unui eveniment important: o receptie, o nunta, o petrecere privata. Conditiile acestei locatii sunt laudate de multe personalitati, de oameni politici sau artisti, ceea ce face ca hotelul si restaurantul sa fie adevarate atractii. Date de contact: Suceava, bld. Sofia Vicoveanca  nr.17, tel. 0722 387 659 / 0756 035 394 http://www.hotelimperium.ro, E-mail: hotelimperium@yahoo.com .

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest