Restaurante pentru organizarea nuntii in Buzau

Restaurante pentru organizarea nuntii in Buzau

Vrei o nunta reusita despre care toti sa vorbeasca cu invidie? Pentru asta ai nevoie de un restaurant care sa faca din nunta ta o nunta de vis.

1. Restaurant Orhideea.  Restaurant Orhideea este un local deosebit, aflat in orasul Buzau, pe Str. Mesteacanului nr. 10, vis-a -vis de Sala Sporturilor, care dispune de o suprafata mare, aproximativ 250 de locuri la mese, ideal pentru organizare nunti, botezuri, mese festive, petreceri, evenimente corporatiste. Cu o servire impecabila si o atmosfera relaxanta, restaurantul Orhideea ofera clientilor clipe de neuitat, de bun gust si va invita sa gustati din rafinamentul specialitatilor culinare. Date de contact: Buzau, str. Mesteacanului nr. 10,  tel. 0744.617.259,  http://restaurant-orhideea.ro.

Restaurant Orhideea

2. Salon Nova Imperial. La Buzau organizarea unei nunti a devenit o pasiune pentru noi. Avem mai bine de un an experienta in organizarea nuntilor si incercam sa ne extindem. Toata lumea a fost impresionata de calitatea serviciilor salonului nostru de nunti, si multi dintre clienti ne-au recomandat la prieteni sau la rude. Tinem sa le multumim tuturor celor care au facut nunta la salonul Nova Imperial si celor care ne acorda toata increderea in organizarea nuntii. Daca doriti sa aveti parte de o nunta de vis, ati ajuns la locul potrivit. Date de contact: Buzau, str. Unirii , nr 3 (bariera Ploiesti punct de reper Rompetrol), tel.  0752.166.711,  http://www.salon-nunti.ro E-mail: rezervari@salon-nunti.ro.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest