Restaurante pentru nunti in Vaslui

Restaurante pentru nunti in Vaslui
Restaurante pentru nunti in Vaslui Restaurante pentru nunti in Vaslui Restaurante pentru nunti in Vaslui Restaurante pentru nunti in Vaslui Restaurante pentru nunti in Vaslui Restaurante pentru nunti in Vaslui Restaurante pentru nunti in Vaslui Restaurante pentru nunti in Vaslui

Vrei o nunta reusita pe care sa ti-o amintesti cu placere? Ai nevoie pentru asta de un restaurant care sa te ajute sa transformi  planurile in realitate.

1. Restaurant Podgoriile Husilor. Intotdeauna avem grija sa cream o atmosfera adaptata fiecarui moment pentru ca dorim sa facem din restaurantul nostru un loc familiar unde cei ce ne pasesc pragul trebuie sa se simta ca acasa. Avem toate ingredientele pentru a oferi oaspetilor nostri un ambient propice pentru a se bucura de un pranz copios, de o cina relaxanta sau de o petrecere de neuitat.  Date de contact: Husi- Vaslui, str. General Teleman  nr. 9, tel. 0731.014.063, http://www.podgoriahusi.ro,  E-mail: restaurant@podgoriahusi.ro.

Restaurant Podgoriile Husilor

2. Crama Domneasca. Profesionalismul si experienta noastra, ambientul rustic combinat cu decorul modern si elegant care da o nota unica si plina de stil restaurantului nostru, toate acestea va vor ajuta sa petreceti clipe de neuitat alaturi de noi. In restaurantul nostru, veti putea beneficia de toate serviciile posibile astfel incat sa puteti economisi timp si bani. Venim in intampinarea dvs. cu solutia optima pentru orice fel de petrecere de nunta si va punem la dispozitie o locatie unica, eleganta, stilata, rafinata si la preturi accesibile. Date de contact:  Vaslui, str. Stefan cel Mare, bl. 89, tel. 0756.275.844,  http://www.cramadomneascavaslui.ro,  E-mail: contact@cramadomneascavaslui.ro.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest