Restaurante de nunta in Gorj

Restaurante de nunta in Gorj

Pentru ca nunta ta sa fie o reusita, ai nevoie de un restaurant care sa organizeze, cu profesionalism, cel mai important eveniment din viata ta. Iata cateva:       

1. Restaurant Dumbrava. Restaurantul Dumbrava ofera servicii complete, impecabile si rafinate pentru organizarea oricarui tip de eveniment important din viata dumnravoastra ( de la nunta sau botez, pana la petreceri de aniversare, team-building-uri sau baluri de caritate ). Echipa Restaurantului Dumbrava va pune a dispozitie tot necesarul pentru organizarea unui eveniment in totalitate. Seriozitatea exigenta si profesionalismul nostru ne pun pe primul loc in topul preferintelor clientilor nostri. Date de contact: Targu Jiu- Gorj, Cartier Sisesti, tel. 0745.345.234/ 0744.612.891, http://www.restaurantdumbravatgjiu.ro,   E-mail: sc_wild_group_srl@yahoo.com

2. Casa Bosneanu. Restaurant Casa Bosneanu, construit special in acest scop, este ideal pentru organizarea de nunti, botezuri si mese festive, ocazionate de diverse evenimente. Restaurant Casa Bosneanu dispune de conditii optime de desfasurare a petrecerilor de orice fel, cu o capacitate de pana la 360 de locuri, intreaga sala fiind mochetata si antifonata, pentru crearea unui cadru intim si a unui sunet de buna calitate. Cadrul intim si personalul ospitalier al restaurantului Casa Bosneanu asigura o atmosfera placuta, calda si primitoare. Date de contact: Targu Jiu- Gorj, str. Margaritarului, tel. 0762.666.226, www.casa.bosneanu.ro,   https://ro-ro.facebook.com/casa.bosneanu.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest