Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea

Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea
Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea Restaurante ce organizeaza nunti in Vrancea

Esti in febra cautarilor unui restaurant care sa-ti organizeze nunta? Iata o selectie de restaurante care-ti promit o petrecere de neuitat.

1. Ballroom Ghibi. Ballroom Ghibi gazduieste diferite tipuri de evenimente, petreceri si nunti de inalta tinuta. Si pentru ca totul sa fie perfect, va asiguram de toata competenta si experienta noastra. Cu un concept nou, modern si atragator, unic prin asezarea sa in stil amfiteatru, Ballroom-ul Ghibi este o locatie cu un ambient deosebit, cel mai potrivit pentru evenimente festive, private sau publice. Date de contact: Focsani- Vrancea, str. Bicaz nr. 20, tel. 0744.504.879, http://www.pensiuneaghibi.ro,  E-mail:  rezervari@pensiuneaghibi.ro.

Ballroom Ghibi

2. Restaurant Intim. Situat chiar in inima orasului Focsani, in apropierea parcului Balcescu, Intim Pub & Grill reprezinta locul in care bucataria traditionala romaneasca si internationala este placut completata de autenticitatea decorului interior. Intim Pub va invita sa-i treceti pragul, oferindu-va servicii de calitate intr-un ambient deosebit. Restaurantul, reamenajat, are 160 de locuri in interior. Pub-ul mai are in fata si o terasa cu 80 de locuri. Date de contact: Focsani- Vrancea, str. Nicolae Balcescu  nr. 2, tel.  0726.398.197, http://www.restaurantintim.ro,  E-mail: office@restaurantintim.ro.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest