Restaurant Papion Bucuresti

Restaurant Papion Bucuresti

Restaurant Papion este o locatie selecta din nordul Bucurestiului care organizeaza evenimente festive formale, asa cum reiese chiar din numele sau. Locatia ii incanta pe clienti de la prima vedere, aceasta fiind o imbinare de stil intre  materialele de piatra, lemn si sticla cu diferite texturi si imprimeuri.

De la candelabrele maiestuoase din incinta restaurantului la aplicele din cristal de Bohemia si oglinzi suspendate in tava, restaurant Papion te transporta intr-o lume fascinanta a elegantei si luxului.

Aceasta locatie de nunta este compusa din doua sali de evenimente si anume: “Ballroom Papion” – restaurant cu o capacitate de 120 persoane si “Lasser Papion”- cafenea si restaurant cu o capacitate de 80 locuri. Locatia Papion ofera si spatii de cazare doritorilor in motelul sau alcatuit din 3 apartamente si 3 camere mobilate modern.

Pentru cei care vor sa organizeze aici propria nunta, o petrecere corporate sau alt eveniment special, Restaurant Papion pune la dispozitia invitatilor mai multe variante de meniu, dar si cateva facilitati din partea casei.

Pentru o nunta memorabila mirii au parte gratuit de o camera gratis, aranjamentul salonului, videoproiectie, platouri cu fructe, alune, covrigei, piscoturi si sampanie la intampinarea oaspetilor.

Detalii despre ofertele anului, meniuri si servicii de nunta poti afla accesand site-ul locatiei.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest