Nunti la cheie oferite de Salonul Angel Events

 Nunti la cheie oferite de Salonul Angel Events

Salonul Angel Events este o locatie de nunta moderna din sectorul 4, Bucuresti care organizeaza nunti la cheie in cele trei spatii special amenajate pentru petreceri de succes: salon Violet Angel, salon Blue Angel si salon Golden Angel.

Locatia dispune de o capacitate intre 30 si 110 persoane si este ideala atat pentru mese festive de orice tip de la receptii cocktail si mese de afaceri si pana la nunti si botezuri la cheie.

Pentru cei care organizeaza petreceri de mici dimensiuni, salonul Blue Angel gazduieste intre 30 si 50 de persoane si este o buna alegere pentru un botez la cheie, in timp de Salonul Golden Angel si Violet Angel sunt destinate ocaziilor speciale de mai mare anvergura.

Printre serviciile oferite in cazul unei nunti la cheie, Salon Angel Events ofera asistenta profesionala pe toata durata evenimentului, decoratiuni si aranjamente florale, meniu si numere masa personalizate, pachet foto-video cu dj profesionist pentru petreceri private.

In ceea ce priveste meniul, acesta este la alegere, iar dupa semnarea contractului, viitorii miri pot degusta preparatele dorite la eveniment.
De asemenea, locatia ofera bauturi in sistem open-bar si long drinks cu alcool.

Pentru contractarea unui eveniment, alegerea unui meniu sau rezervarea locatiei, clientii pot solicita mai multe informatii de la personalul locatiei de nunti Salon Angel Events.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest