Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea nuntii perfecte!

Nunta visurilor tale. Tot ce trebuie sa stii despre organizarea nuntii perfecte!

Ati visat de mult acest moment si nimic nu trebuie sa lipseasca! Echipa PressHouseBallroom are o experienta bogata in organizarea de evenimente si de aceea se ocupa cu minutiozitate de fiecare detaliu: meniul, invitatiile, marturiile, muzica, florile etc.

Sfatul nostru practic pentru viitorii miri ar fi acela sa ia in calcul urmatoarele intrebari inainte de a semna un contract pentru a nu avea parte de surprize neplacute intr-o zi in care ar trebui sa ramana in amintiri ca una speciala.

PressHouseBallroom

1. Sala poate oferi servicii de consiliere legate de tot ce trebuie avut in vedere la o nunta? Cat din cele necesare unei nunti sunt incluse in pachetele salii?

PressHouseBallroom este o sala cu prestanta si eleganta, nu doar o sala de nunta asadar nu va fi nevoie de un buget exagerat alocat unor eventuale "artificii de infrumusetare a locatiei".

Arhitectura salii este sporita de jocul de lumini ambientale care sunt potrivite pentru crearea unei atmosfere de vis. Ar mai trebui sa stiti ca toate pachetele loc includ in costuri: sistemul de sonorizare, covor rosu intrare, degustarea meniului ales, mese cocktail garden, stalpi metalici exteriori covorului rosu, fetele de masa si husele de scaune. Nu percep taxe de aranjat tacamuri la masa sau alte taxe ascunse.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest