Nunta la inaltime!

Nunta la inaltime!
Nunta la inaltime! Nunta la inaltime! Nunta la inaltime! Nunta la inaltime! Nunta la inaltime!

Visezi la nunta ta ca la un eveniment care te va arunca direct in al noualea cer. Dar cum ar fi sa fii mireasa „la inaltime”, la propriu? Din luna mai, acest lucru e posibil si in Romania. Daca nu ti-e teama cand te uiti in jos de la etajul 15, ai un buget generos alocat nuntii si vrei o experienta de neuitat pentru tine si invitatii tai, www.dinnerinthesky.ro te ridica la cer!

Evenimente „suspendate”

Conceptul Dinner in the sky este raspandit in 32 de tari din lume si se bucura de mare succes. Ce se intampla de fapt? O macara suspenda o platforma bine asigurata la 50 de metri deasupra solului. Pe platforma se pot intampla tot felul de lucruri, in functie de dorintele clientilor: se pot organiza degustari de produse, jocuri, aniversari, reuniuni de afaceri sau… nunti.

Conditiile de baza sunt: existenta unui teren de aproximativ 500 de metri pe care sa se amplaseze macaraua, posibilitatea de a securiza o portiune de 30x15 m si… vremea frumoasa. Pentru conditii meteo neprielnice, prin politica firmei, se ofera o asigurare pentru vreme nefavorabila care reprezinta 10% din bugetul total + 15% taxa de asigurare.

Nunta la inaltime

Daca te-a cucerit ideea, trebuie sa stii ca pe platforma incap 22 de persoane la masa, pe scaune tip avion, asigurati cu centura si 5 ospatari in picioare, in centru. Daca ceea ce-ti doresti este o nunta mare, dar non-conformista, poti organiza mai multe sesiuni pe durata celor 8 ore de inchiriere, astfel incat sa petreci o ora-doua cu fiecare grup de invitati.

Nu-ti face probleme pentru formatie sau dj! Firma poate asigura la cerere o a doua macara cu o platforma dedicata acestora. Poti alege orice firma de catering doresti, cu conditia ca felurile de mancare sa fie gata preparate fiindca nu este permisa gatirea cu foc deschis pe platforma.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest