Nunta la castel

Nunta la castel
Nunta la castel Nunta la castel Nunta la castel Nunta la castel Nunta la castel Nunta la castel Nunta la castel Nunta la castel Nunta la castel

Tom Cruise si Katie Holmes, Vitoria Adams si David Beckham, Eva Longoria si Tony Parker sunt doar cateva dintre cuplurile celebre care au avut parte de cele mai fastuoase nunti la castel. De ce sa nu te simti si tu precum o vedeta in cea mai importanta zi a vietii tale, ziua nuntii? 

Precum niste adevarati conti si contese, puteti alege sa va casatoriti intr-un castel, sau intr-o locatie autentica, asemanatoare castelelor. In Romania exista o multitudinea de castele, precum: Castelul Karolyi, Castelul Huniade, Castelul Regal din Savarsin, Castelul Apaffi din Costiui, Castelul Bethlen-Haller din Cetatea de Balta, Castelul Teleki din Comlod, Castelul Bran, Magna Curia sau Castelul Bethlen din Deva, Castelul Corvinestilor din Hunedoara, Castelul Peles, Castelul Fermecat din Craiova sau  Castelul Rascruci din Cluj.

Dupa ce au lansat oferte de cine romantice si cazare in camerele regale, reprezentantii domeniului Bran au “trambitat” vestea cea mare: se organizeaza nunti la castel. Si nu oricum, ci cu tot fastul! Pentru mirii care vor sa fie tratati regeste, atat ei cat si invitatii lor, administratorii Castelului Bran organizeaza nunti in parcul de la baza castelului Bran.

Mirii si invitatii au acces peste tot in castel, chiar si in sala de muzica, unde vor putea sa danseze pe ritmuri de vals si tango. Pregatiti-va insa buzunarele, caci o astfel de nunta poate ajunge si la 500.000 de euro, in functie de numarul invitatilor, de meniul ales, de ora la care se va desfasura evenimentul. Clientii pot negocia pretul meniului, numarul de invitati si chiar ora de desfasurare a evenimentului.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest