Nunta de vis la Ivory Ballroom!

 Nunta de vis la Ivory Ballroom!
 Nunta de vis la Ivory Ballroom!  Nunta de vis la Ivory Ballroom!  Nunta de vis la Ivory Ballroom!  Nunta de vis la Ivory Ballroom!  Nunta de vis la Ivory Ballroom!

Deschis in primavara anului 2014, Ivory Ballroom continua sa se perfectioneze pe sezon ce trece, aducand viitorilor miri si invitatilor acestora un decor romantic, inconjurat de natura care isi schimba infatisarea in permanenta in functie de luna in care are loc evenimentul.

Pe marginea lacului, cu vedere directa spre Manastirea Plumbuita, Ivory Ballroom detine doua saloane de poveste, ce te poarta intr-un cadru feeric,  plin de culoare, schimbandu-si intensitatea pe parcursul serii, de la asfintitul reflectat pe luciul apei pana la cladirile moderne, impozante, iluminate de pe malul opus.

Pe langa terasele celor doua saloane, cu piscine si coloane decorative ce pot fi impodobite cu diferite aranjamente florale sau lumanari ornamentale, oferind astfel ocazia de a schimba tema fiecarui eveniment in parte si dandu-i o nota aparte, fiecare salon al Ivory Ballroom beneficiaza de un ponton spatios, unde puteti opta in functie de religie pentru organizarea cununiei in aer liber, avand in spate cea mai spectaculoasa priveliste,  Manastirea Plumbuita si lacul ce-i poarta numele.Ivory Ballroom este printre putinele saloane din Bucuresti unde se pot lansa lampioane sau artificii, unde pe terasa pot fi amplasate faclii sau protap in aer liber.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest