Clasicul este intotdeauna fantastic: Nunta Le Chateau sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa

Clasicul este intotdeauna fantastic: Nunta Le Chateau sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa
Clasicul este intotdeauna fantastic: Nunta Le Chateau sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa Clasicul este intotdeauna fantastic: Nunta Le Chateau sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa Clasicul este intotdeauna fantastic: Nunta Le Chateau sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa Clasicul este intotdeauna fantastic: Nunta Le Chateau sau reteta fericirii pentru seara in care esti mireasa

Oricat de mult ne-am dori sa experimentam lucruri noi si sa iesim cateodata din tiparele obisnuite, sunt momente in viata in care clasicul este intotdeauna cea mai reusita reteta a succesului.

Nunta Le Chateau, Castelul din Inima Orasului, este cel mai bun exemplu in acest sens - o ceremonie cu adevarat speciala si o seara care trebuie sa ramana in memoria tuturor drept una unica, acestea sunt motivele pentru care clasicul nu da niciodata gres in astfel de momente.

Le Chateau a fost conceput pornind de la modelul salilor de bal de odinioara si a fost completat si personalizat astfel incat sa devina locul in care oaspetii Castelului sa se simta intotdeauna confortabil, ajutati de combinatia reusita dintre elementele clasice ale designului si infuzia tehnologica care se ascunde in spatele conceptului.

Practic, Le Chateau este singurul loc din Romania care ofera toate avantajele unui spatiu clasic, luxos, de poveste, fara a avea limitarile pe care toate celelalte locatii similare le intampina.

Le Chateau este situat in centrul Bucurestiului, lucru care il face extrem de accesibil din orice parte a orasului. Dispune de o parcare proprie spatioasa, ceea ce inseamna ca oaspetii nu au probleme in a gasi un loc sigur pentru masina lor.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest