Nunta, cel mai important eveniment

Nunta, cel mai important eveniment
Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment Nunta, cel mai important eveniment

Organizarea petrecerii de nunta este o adevarata provocare, pentru orice cuplu. Pregatirile incep cu aproximativ un an inainte de eveniment, dar stresul si tensiunea cauzate de trecerea timpului se intensifica odata cu apropierea zilei stabilite. Totusi, cu un ajutor de incredere, experiementat, lucrurile pot deveni mult mai simple.

Una dintre cele mai importante decizii in cadrul pregatirilor de nunta este alegerea localului, spatiul magic care va transforma nunta intr-o petrecere reusita si, mai apoi, intr-o amintire placuta pentru invitati.

Un colt de rai, precum Restaurantul La Seratta, este cel mai potrivit loc pentru un astfel de eveniment. Dupa un drum de aproximativ 15 minute din centrul Bucurestiului, pe o straduta din Otopeni, sarmul restaurantului te cucereste de la prima vedere. La intrare te intampina doi nuci falnici, care umbresc gradina bogata.

La Seratta


O terasa spatioasa, decorata cu mult bun gust, gazduieste cununii religioase in aer liber in foisorul special amenajat.

La Seratta

Printre terase serpuieste aleea pietruita, care se termina cu o parcare generoasa ce poate gazdui 30 de masini. Intrarea in restaurant este marcata de o alta terasa care te imbie la relaxare, unde invitatii pot savura o cafea sau un cocktail in aer liber, intr-un spatiu intim.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest