Ballroom Regal - Salon evenimente Bucuresti

Ballroom Regal - Salon evenimente Bucuresti

Ballroom Regal este o locatie de nunti din Bucuresti ce dispune de o suprafata de 2400 metri patrati si patru saloane de evenimente in care poate gazdui pana la 930 de invitati.

Acest complex de evenimente din Bucuresti garanteaza luxul si serviciile de calitate, indiferent de numarul de invitati sau de formalitatea evenimentului. Aici au loc atat nunti si botezuri, cat si prezentari de moda, seminarii sau conferinte, fiecare eveniment fiind tratat cu seriozitate, dar si cu solutii personalizate.

Ca sa scapi de grijile organizarii unui eveniment important si sa iasa totul asa cum ti-ai dorit, exista echipa Regal Ballroom, dar si cele trei saloane de evenimente mai mici sau mai mari care au intre 120 si 500 de locuri.

Facilitati:

Cele trei spatii de evenimente dispun de acces gratuit la internet Wireless, echipamente audio si video de ultima generatie, dotari si servicii dedicate pentru a oferi un confort maxim in organizarea si personalizarea oricarui tip de eveniment.

Dar, pentru ca o simpla descriere nu valoreaza cu experienta unei seri memorabile petrecute la Ballroom Regal, cel mai indicat este sa faci o vizita in aceasta locatie din Bucuresti si sa te convingi singura de eleganta locului, de servicii, de confort si, evident, de ospitalitatea gazdelor.

Programeaza-ti o vizita la Ballroom Regal (zona Piata Presei Libere) sau contacteaza furnizorul pentru mai multe detalii despre locatie.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest