Niko Palace Ballroom - locatia ta de vis pentru evenimente la superlativ

Niko Palace Ballroom - locatia ta de vis pentru evenimente la superlativ

Niko Palace Ballroom este un complex de evenimente cu ambient clasic, situat in doua locatii din Bucuresti: in zona Stadionului National si in zona Unirii (Niko Palace Luxury).

Restaurantul dispune de 5 saloane in zona Iancului, in timp ce locatia din zona Unirii - Niko Palace Luxury - are doua saloane de evenimente.

Complexul ofera urmatoarele facilitati: aer conditionat, climatizare, ring de dans, bucatarie proprie, lobby, garderoba, sistem ventilatie fum si parcare gratuita. Cel mai mic salon este Granata, iar acesta are o capacitate de 40-70 persoane, in timp ce Salonul Niko Grande este cel mai spatios si poate gazdui pana la 300 de persoane.

Niko Palace Ballroom organizeaza nunti, botezuri, petreceri corporate, evenimente private, intalniri de afaceri, lansari, conferinte, filmari, aniversari, majorate, petreceri de Revelion de la 40 locuri pana la 450 locuri.

Pentru cei care doresc sa isi aleaga un meniu de nunta All Inclusive este bine de stiut ca Niko Palace Ballroom are preturi promotionale pentru contractele din locatia Niko Palace Luxury incepand de la 50 de euro.

Restaurantul ofera din partea casei aranjamentul floral sau sfesnicele daca la nunta se opteaza pentru unul dintre pachetele de bauturi incluse in oferta. In cazul ofertelor Last Minute, cei care vor sa isi rezerve un loc intr-una din ultimele sambele ale anului 2015 la Niko Palace Ballroom va beneficia de o reducere de 10%.

Pentru meniu, vizitarea locatiei si contractarea unui eveniment de mica sau de mare anvergura, contacteaza Niko Palace Ballroom.

Personalul restaurantului iti sta oricand la dispozitie cu informatii legate de meniu, tort de nunta, aranjamentul salii si alte detalii care te intereseaza.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest