Cotroceni Hall - locatie eleganta pentru nuntile programate in 2016

Cotroceni Hall - locatie eleganta pentru nuntile programate in 2016

Situat intr-un cartier select din inima Bucurestiului, salonul Cotroceni Hall este o locatie de evenimente dotata cu utilaje ultramoderne si cu finisaje clasice, ideala pentru nuntile programate in 2016 sau intr-un viitor mai indepartat.

Cotroceni Banquet Hall poate gazdui intre 120 si 350 de persoane la mese si pentru ca cei prezenti sa se miste in voie, salonul dispune de un ring de dans cu suprafata de 170 metri patrati.

In aceasta locatie amplasata strategic langa Palatul Cotroceni, Gradina Botanica si cateva biserici se pot organiza evenimente private sau corporate de mica sau de mare anvergura.

Printre avantajele alegerii unei astfel de locatii ca sala de nunti, un factor important est accesibilitatea salii de evenimente Cotroceni Banquet Hall pentru invitati data de pozitia ultracentrala si numarul mare de mijloace de transport.

Alaturi de acest aspect, solutiile tehnice de ultima generatie (ventilare, climatizare, acustica), finisajele impecabile, spatiul deschis si nu in ultimul rand preturile decente sunt suficiente motive pentru a alege Cotroceni Banquet Hall sa gazduiasca o nunta, un botez o reintalnire intre colegi sau alt moment festiv.

Pentru evenimentele organizate in zilele de duminica din 2015 si 2016, clientii primesc un discount de 20%, iar pentru evenimentele programate in aprilie, mai, octombrie si noiembrie 2016 florile sunt din partea casei.
Alte detalii despre meniu, rezervare si contractarea unui eveniment gasesti pe CotroceniHall.ro.


Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest