Centrul de Evenimente The President

Centrul de Evenimente The President

President Events este un centru de evenimente amplasat in zona Lacului Tei din Bucuresti, care dispune de cinci saloane elegante cu o capacitate intre 60 si 800 persoane si de o terasa spatioasa unde incap pana la 600 de persoane.

Locatia de nunti este imprejmuita de vegetatia revigoranta a parcului Tei, astfel incat cei care isi programeaza o masa festiva in restaurantul centrului de evenimente The President sa aiba parte de timp de calitate, muzica si voie buna in mijlocul celor dragi.

De la botezuri si nunti la aniversari diverse, petreceri corporate si conferinte, President Events garanteaza clientilor ca evenimentele organizate aici se vor desfasura la cele mai inalte standarde.

Indiferent de salonul in care alegi sa se desfasoare evenimentul tau, vei avea parte de intrare direct din parc, vedere catre lac si piscina, camera privata pentru mireasa, respectiv mama cu copil, garderoba, parcare privata si acces la terasa.

Avantaje:

Centrul de evenimente The President este o locatie exclusivista ce ofera muzica si sonorizarea, meniuri speciale, decoratiuni elegante, flori, personal calificat, filmare si multe alte elemente ce vor contribui la crearea atmosferei ideale pe parcursul unei nunti perfecte. Experienta echipei President Events in organizarea evenimentelor este un alt atu in garantarea unei nunti de neuitat!

Pentru meniuri selecte, meniuri de top, meniuri gold,meniuri platinum, preturi organizare evenimente si alte informatii legate de aceasta locatie, acceseaza site-ul restaurantului President Events.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest