Snagov Club - locatia ta de 5 stele din apropiere de Bucuresti

Snagov Club - locatia ta de 5 stele din apropiere de Bucuresti

Snagov Club este o locatie de lux amplasata la aproximativ 25 minute distanta de Capitala, accesibila din soseaua nationala Bucuresti-Ploiesti.

Dotata cu 3 saloane (Restaurantul Venetian, Salonul Britanic si Salonul Francez), o gradina in stil clasic cu 125 persoane, o piscina-bar inconjurata de palmieri, un centru Spa si 22 camere moderne disponibile pentru cazare, locatia de nunti se afla chiar in centrul Rezervatiei Naturale a Lacului Snagov.

Pentru cei care vor sa serbeze un eveniment privat sau corporate sau isi doresc sa se bucure de relaxare in cadrul centrului Spa, se pot consulta cu specialistii de la Snagov Club care au o experienta vasta de aproximativ 30 de ani pentru rezervari si alte servicii.

De la o nunta restransa organizata intr-un ambient intim la o nunta eleganta planificata in aer liber, clientii locatiei Snagov Club vor fi indrumati de personal pentru alegerea meniului, transportul oaspetilor sau cazarea acestora.

Si pentru ca petrecerea organizata intr-unul din cele trei saloane, la pavilionul de pe lac, in gradina Versailles sau la piscina-bar sa fie un succes total, clientii trebuie sa ia in considerare si alte facilitati din zona, cum ar fi programarea cununiei religioase la biserica locala sau sosirea oaspetilor la Snagov Club cu vaporasul.

Alegand Snagov Club ca locatie de nunta, de botez sau pentru aniversarea oricarui eveniment important petrecut in familie, toata lumea isi va aminti cu drag de petrecere.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest