Rin Grand Hotel - cel mai mare centru de evenimente din Romania

Rin Grand Hotel - cel mai mare centru de evenimente din Romania

Rin Grand Hotel este o locatie deosebita din nordul Bucurestiului care pune la dispozitia clientilor sai 25 de sali de evenimente si doua restaurant.

In acest centru se organizeaza anual circa 300 de evenimente sub forma de nunti, botezuri, aniversari speciale, conferinte, seminarii, baluri de absolvire sau alte reuniuni. Rin Grand Hotel se poate lauda cu cel mai mare centru de evenimente din Romania disponibil in cadrul unui hotel.

Cea mai mare sala a hotelului este Bucuresti Ballroom cu o capacitate de 600 locuri la masa, urmata de Restaurantul Stars cu 550 de locuri si salile Bucuresti A si B cu 220 respectiv 160 de locuri fiecare.

Echipa RIN Grand Hotel organizeaza cu grija fiecare moment festiv, astfel incat oaspetii prezenti sa fie multumiti si sa plece cu amintiri frumoase de la eveniment.

De la aranjamentele de flori pana la DJ si show cu barmani profesionisti, de la limuzina si pana la artificii, managerii de evenimente de la RIN Grand Hotel pot sa indeplineasca invitatilor orice dorinta prin intermediul partenerilor de evenimente verificati.

Pentru mai multe informatii vizitati Platforma de Evenimente a locatiei (evenimente.rinhotels.ro) si solicitati dupa aceea o oferta personalizata. Contactand RIN Grand Hotel din Bucuresti, decorul salii de receptie, artificiile, florile, serviciile foto-video, dar si alti pasi esentiali care tin de organizarea unui eveniment de succes nu vor mai fi o problema pentru miri.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest