Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special

Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special
Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special Domeniul Ambasad’Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special

Domeniul Ambasad'Or - Un nou concept pentru cei care isi doresc mai mult de la un eveniment special si nu numai. Desfasurat pe o suprafata de 10000 mp, situat in zona Baneasa-Otopeni ansamblul Ambasad'Or iti ofera un nou concept pentru evenimentele tale unice. In cele doua sali pentru evenimente la care se adauga restaurantul de lux si "Cortul de Vara", domeniul Ambasad'Or poate acomoda intre 100 si 700 de persoane per eveniment.

Saloanele exclusiviste pentru evenimente speciale si corporate ofera ambianta de care aveti nevoie pentru ca momentele petrecute aici sa fie unice. Personalul va avea onoarea sa va faca sa va simtiti ca un oaspete la propriul eveniment.

De asemenea bucatarii recunoscuti prin premii internationale garanteaza satisfactie culinara pentru tine si invitatii tai.

In salonul New York poti organiza un eveniment de pana la 350 de invitati la masa, un cocktail select cu pana la 500 de persoane sau o conferinta cu un auditoriu de maxim 400 de persoane.

Salonul Monte Carlo poate cuprinde pâna la 200 de persoane la mese, pana la 400 de persoane pentru cocktail si maxim 300 de invitati la o conferinta.

Ambasad'Or Grand Ballroom este surpriza pe care ti-am pregatit-o pentru ocazii speciale: printr-un perete mobil cele doua sali (New York si Monte Carlo) pot acomoda pâna la 600 de persoane pentru Petrecerea de Vis, pana la 900 de invitati la un cocktail memorabil si maxim 900 de oameni la o conferinta la nivel inalt.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest