Divertisment pentru o nunta de vis

Divertisment pentru o nunta de vis
Divertisment pentru o nunta de vis Divertisment pentru o nunta de vis Divertisment pentru o nunta de vis Divertisment pentru o nunta de vis

Nunta este un spectacol ai carei protagonisti sunteti voi doi, mirii. Cu toate astea, daca iti doresti sa organizezi un eveniment cu adevarat memorabil, nu ar strica sa condimentezi putin atmosfera de la nunta, mizand pe cateva elemente-surpriza pentru invitati.

Dansatori profesionisti sau formatii de muzica

Daca bugetul iti permite, invita la nunta o formatie de muzica sau niste dansatori profesionisti pentru un show de cateva minute. Vor inviora imediat atmosfera si invitatii se vor simti tentati sa li se alature pe ring! Poti opta pentru formatii de muzica populara, usoara sau de petrecere. O pereche sau doua de dansatori profesionisti va oferi nuntii tale eleganta si dinamism printr-un show latino sau standard.

Magie la nunta

Hocus-pocus sau abracadabra sunt formule care vrajesc si oamenii mari, nu doar copiii. Prezenta unui magician la nunta va incanta cu siguranta oaspetii, mai cu seama daca acestia vor fi folositi drept 'asistenti”. La finalul spectacolului de magie, cea care dispare ar putea fi chiar mireasa! Asta da magie la nunta!

Concurs de dans

Cateva perechi mai curajoase pot fi convinse la nunta sa se inscrie la un concurs de dans organizat ad-hoc. O melodie lenta si una latino vor fi de ajuns ca juriul, format din restul invitatilor sa stabileasca un clasament bazat pe aplauzele cele mai furtunoase. Castigatorii pot primi sticle de vin sau...o portie de tort in plus!

Karaoke la nunta

Cu ocazia nuntii poti descoperi noi talente muzicale! Organizeaza un concurs de karaoke si da chiar tu startul la cantat! Vei vedea ca cele mai indragite piese vor sfarsi prin a fi fredonate de toti invitatii iar atmosfera va fi minunata! Karaoke la nunta este o idee recomandata in special daca ai mai multi invitati tineri. 

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest