Crystal Palace Ballrooms ofera clipe magice pentru o zi, amintiri pentru o viata

Crystal Palace Ballrooms ofera clipe magice pentru o zi, amintiri pentru o viata

Crystal Palace Ballrooms este un centru de evenimente marcat de distinctie si rafinament care organizeaza nunti, botezuri, petreceri festive mai mari si mai mici, zile onomastice, simpozioane, conferinte, congrese in cele cinci sali pe care le pune la dispozitie clientilor. In luna iulie 2015 Crystal Palace Ballrooms vine cu oferte de nerefuzat de care poti afla contactand direct furnizorul.

In cele cinci sali cu atmosfera clasica sau eclectica se organizeaza evenimente de orice dimensiuni, fie ca participa 80 de oameni sau 1200 de invitati.

O fila de destin, cum ar fi nunta sau botezul, devin o pelicula cinematografica la Crystal Palace Ballrooms.
 
Situate in imediata vecinatate a Palatului Parlamentului, salile puse la dispozitia clientilor de Crystal Palace Ballrooms sunt extrem de elegante, atent si rafinat decorate. Dotarile si echipamentele de ultima generatie pot satisface cerintele specifice ale oricarui tip de eveniment.
 
Complexul dispune de trei bucatarii proprii si nu in ultimul rand, centrul de evenimente dispune de o parcare extrem de spatioasa care garanteaza in mod gratuit pana la 350 de autoturisme!

Deja meniurile pentru 2016 au fost puse la dispozitia potentialilor oaspeti si le poti gasi aici. Pentru a te convinge de operativitatea si profesionalismul bucatarilor si chelnerilor de la Crystal Palace Ballrooms, trebuie sa stii ca in aceasta locatie de lux pot fi servite simultan pana la 2500 de portii!

De asemenea, orice petrecere si concept de prezentare isi poate gasi locatia ideala la Crystal Palace Ballrooms.

Ca sa te convingi singura de profesionalismul echipei Crystal Palace Ballrooms, vezi oferta last minute pentru  11 si 25 iulie 2015 a luxosului restaurant de nunti din Bucuresti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest