Petrece romaneste la Crown Cismigiu, in centrul Bucurestiului

Petrece romaneste la Crown Cismigiu, in centrul Bucurestiului

Crown Cismigiu este o locatie de nunta din Bucuresti, amplasata in apropierea uneia dintre cele mai vechi gradini din Capitala si anume Parcul Cismigiu. Deschisa in 2007 intr-o cladire istorica veche din 1859, acest restaurant cu suprafata totala de 500 mp organizeaza petreceri private la preturi care se pliaza pe cererile si nevoile clientilor.

Locatia dispune de sala de bal, sala de conferinte, lumini arhitecturale, audio-video, parcare, paza si paza VIP, parcare, free wi-fi, camera copilului, camera miresei si curte interioara.

Crown Cismigiu a fost renovat complet anul trecut. Pentru cei care vor sa petreaca romaneste intr-un restaurant din inima Bucurestiului trebuie sa stie ca orice moment petrecut in aceasta locatie decorata in stil clasic este un regal.

Salonul de evenimente are o capacitate de 180 persoane la mese si 360 persoane in picioare, iar ambientul este desavarsit de candelabre impozante cu cristal venetian, lumini arhitecturale discrete, mobilier din lemn masiv, finisaje distincte cu insertii Swarowski.

Cei care vor sa organizeze o petrecere speciala in acest restaurant pot sa aleaga din meniurile propuse pentru nunta, botez, banchet si alte petreceri speciale, iar daca sunt interesati si de alte servicii, departamentul de creatie al restaurantului Nunta Deluxe sta la dispozitia clientilor pentru orice intrebare, astfel incat evenimentul sa fie un succes total.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest