Complex Miorita - locatia ta pentru evenimente speciale

Complex Miorita - locatia ta pentru evenimente speciale

Complexul Miorita este localizat in apropierea comunei Berceni, intre Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni, pe DN Centura Bucuresti. Format din restaurant, salon evenimente, camere de trei stele, terasa si parcare proprie supravegheata, hotelul restaurant Miorita este locatia din Berceni in care te vei simti ca acasa. Aici ai parte de o primire calduroasa, dar si de distractie in aer liber pentru intreaga familie.

Complexul Miorita din Berceni organizeaza evenimente speciale si pune la dispozitie clientilor sai terenuri de tenis pe zgura si spatii de joaca pentru copii.

Pentru cei care apreciaza serviciile de inalta clasa si vor sa organizeze un eveniment a la carte intr-o locatie linistita, complexul turistic Miorita pune la dispozitia oaspetilor sai doua saloane de evenimente - Panoramic (capacitate maxima 230 persoane) si Elegance (capacitate maxima de 120 persoane) pentru nunti, botezuri, sedinte foto sau cununii in aer liber.

Parcul ce inconjoara fantana arteziana din acest complex este cireasa de pe tort care transforma evenimentul tau intr-un cadru idilic, plin de viata.

Fie ca optezi pentru o nunta all inclusive, un botez cu meniu promotional sau serbezi o zi de nastere, o echipa de specialisti cu experienta indelungata te va ajuta sa pui la punct fiecare detaliu al evenimentului tau.

La restaurantul Miorita din Berceni trebuie sa vii macar o data daca vrei sa te simti in mijlocul unei familii adevarate care iti va fi alaturi cu informatii si sugestii in ceea ce priveste alegerea meniului de nunta, a momentelor artistice sau a decorului floral care aduce un aer fresh salii de evenimente.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest