Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald

Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald
Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald Cerere in casatorie sau nunta in balon cu aer cald

Este imposibil sa nu te incante ideea cererii in casatorie sau a nuntii intr-un balon cu aer cald. Va fi, cu siguranta, un eveniment unic, vei avea o nunta cu o amprenta inedita si vei gusta cele mai romantice momente alaturi de iubirea vietii tale.

Nunta in balon cu aer cald - www.johnbalon.ro
O ceremonie intr-un balon cu aer cald poate fi o metafora sugestiva a uniunii voastre: drumul in viata continua impreuna. www.johnbalon.ro va poate pune la dispozitie un zbor de neuitat, in balon cu aer cald. Costul unui zbor pentru 4 persoane este de 700 Euro. Pot zbura mirii, martorul si maestul de ceremonie sau mirii si nasi. Rezervarea se face cu minim 7 zile inainte, iar amintirea acestui moment va fi cu siguranta unica. Pentru barbatii hotarati, care vor sa-si ceara iubita in casatorie intr-o modalitate inedita, www.johnbalon.rorealizeaza si cereri in casatorie in balon cu aer cald. Tot aici poti creea amintiri unice, prin zborurile in balon cu aer cald, oferite ca si cadou de nunta tinerilor insuratei.

Ce inseamna o nunta in balon cu aer cald?
Majoritatea ceremoniile ce au loc in baloanele cu aer cald se restrang la un numar mic de persoane: mirele, mireasa, martorul si insotitorul de zbor, care, in majoritatea cazurilor este si maestrul de ceremonie. In general, ceremonia uniunii celor doi are loc in zbor. Pentru o ceremonie ca la carte, domnisoarele de onoare, cavalerii de onoare si ceilalti oaspeti pot zbura in baloane aditionale, alaturi de balonul principal in care se afla mirele si mireasa. Alteori, oaspetii vor urma mirii cu masini, urmand sa intampine cuplul proaspat casatorit la aterizare.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest