Restaurant Casa Mara - locatia de vis pentru o nunta clasica

Restaurant Casa Mara - locatia de vis pentru o nunta clasica

Casa Mara este un restaurant relativ nou, inaugurat in 2010. Cu un stil clasic si elegant, Restaurantul Casa Mara este amplasat strategic, in nordul capitalei, chiar langa lacul Herastrau din Bucuresti.

Aceasta locatie de vis se invecineaza cu Muzeul Satului si dispune de o parcare proprie generoasa, spatii de joaca pentru copii, trambulina elastica, tobogan si casuta.

Pentru ca orice eveniment trebuie celebrat intr-o locatie deosebita, Casa Mara te invita sa petreci alaturi de cei dragi clipe de neuitat intr-unul din cele trei saloane de care dispune: salonul Casa Mara (capacitate de 80-130 de persoane), salonul King (100-180 persoane) si salonul cu terasa Gate, potrivit pentru nuntile in aer liber (100-300 persoane).

In cele trei saloane de evenimente accesul este separat. Aici se organizeaza atat evenimente private (nunti, botezuri, cununii, aniversari), cat si evenimente corporate sau alte petreceri (Revelion, bal etc).

Locatiile dispun de bucatarie proprie, personal propriu, baruri cu dotari complete, sisteme de sonorizare si de lumini profesionale, ring de dans si scena, sisteme de climatizare profesionale, grupuri sanitare pentru fiecare salon.

Pentru ca evenimentul tau sa fie un succes total, la restaurantul “Casa Mara” din Bucuresti ai parte de divertisment de calitate, asigurat de formatia localului si de mancare preparata cu gust si servita intr-un ambient placut.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest