De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage?

De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage?
De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage? De ce sa organizezi nunta intr-o locatie cu piscina, cum este Salon du Mariage?

La Salon du Mariage se organizeaza cununii civile, cununii religioase si receptii de nunta. Pentru oricare dintre aceste evenimente in aer liber se amenajeaza o arcada speciala in parculetul din preajma salonului.

O locatie dotata cu piscina reprezinta ambientul perfect pentru fotografiile de nunta.

O nunta sau un botez in aer liber langa piscina reprezinta un bun prilej pentru organizarea unui eveniment cu tema Hawaii.

Si nu in ultimul rand, piscina este prevazuta cu un ponton folosit adesea pentru dansul mirilor.

Profita de avantajele oferite de o locatie cu piscina si modeleaza-ti nunta in cel mai romantic salon de evenimente din afara Bucurestiului. Bucura-te impreuna cu invitatii tai de acest spatiu plin de verdeata, unde se poate respira aer curat.

Localizat la numai 20 minute de Piata Universitatii, pe DN1, Salon du Mariage este o locatie de nunti exclusivista din cadrul Saftica Resort, pe care merita sa o vizitezi ori de cate ori ai posibilitatea si sa petreci aici cele mai speciale momente din viata ta.

Pentru rezervari si alte informatii suna la 0752.66.55.90 sau programeaza o vizita la locatie completand formularul de aici.

Pagina 2/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest