Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata

Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata
Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata Lenjerie de lux pentru o mireasa stilata

Daca exista linii haute-couture de rochii de mireasa, pantofi si accesorii de nunta, trebuie sa existe si lenjeria intima de lux, destinata mireselor pretentioase. www.viitoaremireasa.ro iti face cunostinta cu Emperatriz, brandul haute-couture de lenjerie de mireasa.


Emperatriz, alaturi de miresele din intreaga lume de peste patru decenii

Emperatriz este o linie de lenjerie intima de lux, fondata in Barcelona in 1952. De la bun inceput, spiritul de "haute-couture" isi pune amprenta pe toate colectiile Emperatriz, prin selectia exceptionala a materialelor si a designului perfect. Confectionate integral in Spania, colectiile Emperatriz vin cu o varietate extraordinara de modele si design-uri ce au un numitor si-un tel comun: sa contureze trupul, sa infrumuseteze talia, sa accentueze formele si sa atinga maximul de confort.

Un brand de lux pentru cea mai stilata mireasa

Colectia de anul acesta confera o imagine moderna si sublima a miresei, cu broderii aurite, perlate si linii sofisticate, toate create manual. Lenjeria contureaza silueta unei mirese care doreste sa se remarce prin lux si opulenta, dar nu in mod excesiv. Fiecare linie este perfect studiata, astfel incat sa fie complementara rochiei de mireasa. 

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest