Ce trebuie si ce nu trebuie sa contina o scrisoare de multumire?

Ce trebuie si ce nu trebuie sa contina o scrisoare de multumire?

Doua dintre cele mai importante lucruri de stiut despre scrisorile de multumire adresate invitatilor prezenti la nunta este ca fiecare dar ar trebui sa fie recunoscut in scris si ca fiecare confirmare ar trebui sa fie prompta.

Indiferent de evenimentul organizat, atunci cand primesti un cadou consistent in bani, un lucru util sau o amintire valoroasa, se cuvine sa iti exprimi in scris recunostinta pentru darul primit. Desi suntem in era digitala, inca mai este la moda sa trimiti invitatilor scrisori de multumire scrise de mana sau macar semnate cu stiloul. Un bilet de mana este foarte apreciat de catre invitati comparativ cu o scrisoare redactata la calculator si imprimata in zeci de copii.

Pentru scrisorile de multumire clasice trebuie sa ai in vedere cateva elemente. Ca sa nu gresesi, tine cont de o lista de reguli. Ce trebuie si ce nu trebuie sa contina o scrisoare de multumire, gasesti chiar aici.

Personalizeaza fiecare scrisoare, facand referire la persoana careia i te adresezi, dar si la cadoul primit de la aceasta.

Manifesta entuziasm, fara a exagera. Evita sa spui ca darul primit de la o anumita persoana este cel mai frumos lucru pe care l-ai vazut vreodata.

Chiar daca ai primit un cadou ciudat sau care nu ti-a placut, incearca sa ignori acest lucru si sa fii politicoasa fata de persoana care ti l-a trimis, indiferent ca vei folosi sau nu lucrul respectiv (o lenjerie de pat, un articol vestimentar care nu este pe gustul tau etc).

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest