Scrisori de multumire - reguli si traditii

 Scrisori de multumire - reguli si traditii

Dupa ce ai aflat care sunt cele mai frecvente greseli de redactare a unei scrisori de multumire, a venit timpul sa vezi ce reguli si traditii trebuie sa respecti atunci cand redactezi un mesaj de multumire adresat invitatilor veniti la nunta.

Reguli de baza
Este firesc sa fii entuziasmata cu ocazia casatoriei si chiar daca te pregatesti sa pleci in luna de miere imediat dupa nunta, rezerva o parte din timpul tau pentru a multumi invitatilor ca au avut amabilitatea sa serbeze alaturi de tine cel mai frumos moment din viata. Nu uita de cadourile generoase pe care le-ai primit si spune-le cat de mult apreciezi darul si cum anume te vei folosi de el in viitor.

Trimite scrisorile de multumire cat mai prompt
Tine de bunele maniere sa multumesti cuiva atunci cand primesti un dar, fie el cat de mic. Avand in vedere ca la nunta mirii primesc cadouri consistente, nu vei lasa o impresie pozitiva invitatilor daca pari nerecunoscatoare. Nu ignora aceasta indatorire. Pe viitor poate ii vei mai invita si la alte evenimente, dar daca nu i-ai tratat cu respectul cuvenit, este posibil sa nu mai onoreze invitatia data viitoare o parte dintre cei prezenti la nunta.

Pastreaza o lista cu numele si cadourile primite
Avand o lista cu darurile primite, iti va fi de mare ajutor sa stii cui anume trimiti scrisorile de multumire. In acest fel vei putea sa mentionezi intr-o propozitie cat de mult ti-a placut cadoul primit, specificand ce anume este si la ce iti foloseste.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest