Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016

Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016
Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 Tendinte nunta: Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016

Invitatiile de nunta pentru 2016 dau tonul pentru evenimentul tau, iar mai frumoase decat cele din 2016 nu au fost niciodata. De la invitatiile de lux la invitatiile rustice, anul viitor se poarta literele cu foita de aur, dar si invitatiile cu monograma, care dau o nota personala unei nunti de poveste.

Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 te vor inspira si pe tine daca esti viitoare mireasa pentru ca aceste opere de arta pot fi realizate astfel incat sa fie in ton cu personalitatea ta.

Si pentru ca fiecare detaliu conteaza, incepand de la linia plicului la modelul invitatiei si terminand cu stilul literelor si cu mesajul transmis, a venit timpul sa ne familiarizam cu cele mai noi tendinte de nunta in materie de invitatii.

Linia plicului

Primul lucru pe care oaspetii il observa la invitatii este linia plicului. Cu cat aceasta este mai deosebita, cu atat invitatiile sunt mai atractive.

 

Putina stralucire

Adauga o nota de glamour nuntii tale folosind accente stralucitoare in tonuri metalice pentru invitatii.

Seturi de lux

Trimite un set intreg de papetarie cu invitatii, carduri si mesaje Save the date cu taieturi laser sau cu buzunar care sa fie in tin cu schema de culori folosita in ansamblul nuntii.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest