Cum sa iti decorezi invitatiile de nunta la evenimentele din 2016?

Cum sa iti decorezi invitatiile de nunta la evenimentele din 2016?
Cum sa iti decorezi invitatiile de nunta la evenimentele din 2016? Cum sa iti decorezi invitatiile de nunta la evenimentele din 2016? Cum sa iti decorezi invitatiile de nunta la evenimentele din 2016? Cum sa iti decorezi invitatiile de nunta la evenimentele din 2016? Cum sa iti decorezi invitatiile de nunta la evenimentele din 2016?

Exista mai multe posibilitati sa iti personalizezi invitatiile de nunta. Alege un model care iti place in mod deosebit si foloseste-l in stilul propriu. Ca si elemente decorative poti folosi linii, detalii florale sau modele indraznete din carton lucios in nuante bogate.

Iata cateva idei decorative pentru impodobirea invitatiilor pe care le poti valorifica dupa bunul plac. Poti vedea si alte idei ingenioase pentru personalizarea invitatiilor de nunta aici.

Invitatii cusute in tesatura sau arse pe lemn
O idee cu adevarat originala se refera nu doar la aspectul invitatiilor, ci si la textura lor. Pentru cei care vor sa ofere oaspetilor invitatii deosebite, pot trimite in plicuri cu monograme invitatii personalizate scrise pe lemn sau cu tesatura in relief.

Invitatii din lemn pe tesatura

Invitatii cu sigiliu
Pentru un aspect vintage poti folosi cerneala colorata, dar si un model inovator care marcheaza tema nuntii sau anotimpul in care are loc evenimentul. Confera invitatiilor un aer regal si adauga peste model semnaturile mirilor cu sigiliu. Literele in relief de pe plic cu mentiunea "Esti invitat/a" este un alt truc pentru a capta atentia celor dragi in 2016.

Invitatii cu sigiliu

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest