Modele invitatii de nunta

Modele invitatii de nunta
Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta Modele invitatii de nunta

Primele produse prin intermediul carora oaspetii afla mai multe detalii despre evenimentul tau sunt invitatiile de nunta. Acestea se gasesc in zeci de modele, iar pentru o nunta speciala poti alege invitatii deosebite, invitatii romantice, invitatii elegante, invitatii handmade sau invitatii amuzante.

Tu decizi ce model de invitatii alegi din modelele de invitatii nunta personalizate oferite online de magazinele de creatie. Asiris.ro este un astfel de atelier de unde poti selecta modele de invitatii potrivite pentru evenimentul vostru. O data ce ai ales modelul, poti selecta culoarea, respectiv cartonul, astfel incat invitatiile alese sa va reprezinte.

In galeria foto alaturata am selectat model de invitatii nunta din fiecare categorie in parte. Desi o multime dintre ele sunt deosebite, fiecare cuplu trebuie sa aleaga invitatiile care ii reprezinta si se inscriu in tema nuntii lor.

 

Pagina 1/10

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest