Lista de invitati. Pe cine inviti si pe cine nu inviti la nunta ta!

Lista de invitati. Pe cine inviti si pe cine nu inviti la nunta ta!

Lista de invitati este un element ce le da dureri de cap pana si celor mai calme, mai organizate si mai analitice dintre mirese.

Ce trebuie sa ai in vedere in momentul in care te apuci de stabilirea listei de invitati, unde sa te apuci si cum sa o finalizezi, vei afla imediat.

1. Inainte de toate, stabileste-ti un numar maxim de invitati pe care ii poti chema, asigurandu-te ca stii deja bugetul total al nuntii pentru a sti cati invitati iti poti permite sa chemi. Degeaba iti doresti o nunta cu 300 de invitati, daca nu iti poti permite sa chemi decat 100. De asemenea, daca ti-ai stabilit locatia deja, asigura-te ca in aceasta pot sa incapa toti invitatii.


2. Incepe lista trecandu-i la inceput pe cei mai apropiati prieteni si pe membrii ambilor voastre familii, apoi adauga treptat invitati, in ordinea importantei, pana ai atins numarul ideal de invitati.

3. Daca parintii tai sau ai mirelui tau sunt implicati in organizarea nuntii si vor sa cheme si ei cateva persoane, da-le un numar maxim de persoane pe care le pot invita, pentru a nu te trezi la nunta cu jumatate de invitati pe care nici macar nu-i cunosti. Ideal, intr-o astfel de situatie, 25% dintre invitati ar trebui sa fie ai parintilor mirelui, 25% ai parintilor miresei si 50% ai cuplului.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest