Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013

Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013
Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013 Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013 Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013 Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013 Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013 Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013 Invitatiile-fotografii! Un MUST HAVE al nuntilor din 2013

Invitatiile-fotografii vor fi vedetele nuntilor ce vor avea loc in 2013, in mare parte datorita caracterului lor personal, original si intim. Pentru a-ti da o idee cu privire la cum ar putea arata o astfel de invitatie de nunta fotografie, am pregatit pentru tine o lista de 10 invitatii speciale.

1. Invitatie de nunta cinema, www.gravat.ro, 9.5 Ron. O invitatie de nunta cat se poate de moderna si de originala, care prezinta 8 fotografii ale mirilor intr-o frumoasa succesiune de cadre, asemanatoare unui film in alb-negru.

Invitatie de nunta cinema, www.gravat.ro, 9.5 Ron

2. Invitatie de nunta fotografie, www.graficard.ro, 10.11 Ron. Aceasta invitatie este una superba, care iese in evidenta prin fotografia celor doi miri, de pe prima pagina. Invitatia mai prezinta inca 3 pagini, pentru text, prinse cu un elegant snur din tull.

3. Invitatie de nunta rama foto, www.graficard.ro, 7.4 Ron. O invitatie de nunta eleganta, conceputa sub forma unei rame de fotografii. Rama neagra prezinta un model floral delicat, care scoate in evidenta fotografia celor doi miri.

4. Invitatie de nunta model 60241, www.memoires.ro, 2.23 Ron. Invitatia este una care se remarca prin simplitatea eleganta a modelului. Asemanatoare unei rame de fotografii, invitatia accentueaza elegant fotografia pe care cei doi miri isi vor dori sa o foloseasca.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest