Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016

Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016
Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016 Invitatii de nunta cu ilustratii romantice pentru 2016

Invitatiile de nunta romantice pentru 2016 dispun de modele vintage atemporale, dantela florala, taieturi laser uimitoare si fundite. Invitatiile de nunta roz sunt simbolul iubirii si cu ajutorul lor mirii fac o declaratie romantica pentru invitati.

Invitatiile romantice ieftine si cele cu panglici sunt printre cele mai vandabile, dar invitatiile de lux taiate cu laser sunt preferatele mirilor care organizeaza nunti formale.

Fie ca ies in evidenta prin textul caligrafic sau prin design, invitatiile de nunta romantice nu se vor demoda niciodata.

Ideale pentru cei care si-au programat data nuntii de Sfantul Valentin, de Dragobete sau de 1 Martie sau de 8 Martie, invitatiile cu tema romantica pot reprezenta o imagine cu mirii plimbandu-se pe strazile unui oras vechi sau pot fi inspirate din natura. Principalul detaliu al invitatilor romantice sunt florile, respectiv inimioarele.

Daca esti lipsita de inspiratie in ceea ce priveste alegerea invitatiilor, iata cateva modele elegante potrivite pentru o nunta romantica organizata intr-o locatie selecta si invitatii simple pentru evenimente cu un grad redus de formalitate.

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest