Invitatii de nunta scrise pe lemn

Invitatii de nunta scrise pe lemn
Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn Invitatii de nunta scrise pe lemn

Invitatiile de nunta scrise pe lemn pot fi invitatii cu tema rustica pentru ca la nuntile campenesti lemnul este cel mai folosit material. Tot invitatiile sculptate in lemn sunt folosite si pentru alte tipuri de evenimente: nunti cu tema Arta, nunti cu tematica vintage etc.

Descopera o serie de modele de invitatii nunta scrise pe lemn realizate cu grija de profesionisti pentru a impresiona. Invitatiile pot avea orice forma de la patrata la rotunda, iar modelele rustice in forma de butuci sau CD-uri sunt cu adevarat unice!

indiferent de forma, invitatiile din lemn pot fi personalizate cu initialele mirilor, cu un desen sugestiv si chiar cu taieturi laser in forma inelelor de nunta.

In final cuplul care se casatoreste are dreptul sa decida ce tip de invitatii nunta sunt potrivite pentru evenimentul lor. Dar inainte de a lua hotararea finala, urmariti impreuna cele mai populare modele de invitatii de nunta scrise pe lemn din ultimii ani.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest