Invitatii de nunta vintage. Exemple, poze, preturi!

Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi!
Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi! Invitatii de nunta vintage.  Exemple, poze, preturi!

Trendul vintage este unul dintre cele mai puternice si mai atragatoare trenduri care s-au facut impuse in 2013. Aceasta tendinta s-a facut simtita si in materie de invitatii de nunta, motiv pentru care am strans pentru tine o lista de 10 invitatii vintage superbe, care te vor convinge ca aceasta tendinta este una cu adevarat deosebita.

1. Invitatie de nunta vintage florala, www.gravat.ro, 12.50 Ron. O invitatie simpla, dar care se remarca printr-o eleganta subtila. Ea  prezinta pe coperta numele celor doi miri, scrise intr-un font superb si conturate de un frumos model floral vintage.

Invitatie de nunta vintage florala, www.gravat.ro, 12.50 Ron

2. Invitatie de nunta model 033, www.gravat.ro, 18 Ron. Aceasta invitatie in stil vintage este una deosebita, realizata in forma unei porti elegante, ce prezinta un blazon cu initialele mirilor. Textul invitatiei se poate citi in intregime doar dupa deschiderea frumos lucratei porti.

3. Invitatie de nunta vintage, www.gravat.ro, 23 Ron. Este o invitatie speciala, lucrata din trei culori: alb, rosu si negru.  Coperta invitatiei prezinta un model floral delicat, 3 trandafiri stilizati si un blazon in stil vintage cu initialele mirilor.

4. Invitatie de nunta model 32720, www.invitatie-online.ro, 1.12 Ron. Aceasta invitatie vintage iese in evidenta prin modelul floral delicat, asemanator dantelei, de pe coperta. Textul este scris intr-un font sensibil, de culoare aurie si creeaza un contrast superb cu albul invitatiei.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest