Invitatii de nunta art deco

Invitatii de nunta art deco
Invitatii de nunta art deco Invitatii de nunta art deco Invitatii de nunta art deco Invitatii de nunta art deco Invitatii de nunta art deco Invitatii de nunta art deco

Invitatiile de nunta art deco sunt acele produse de papetarie preferate de catre cuplurile indragostite de artele decorative. Curentul art deco se refera la artele vizuale care au aparut in Franta inainte de inceperea primului razboi mondial si au continuat sa infloreasca pana in zilele noastre.

In secolul 21, conceptul art deco apare in moda si reprezinta chiar si o tema de nunta pentru mirii aflati la curent cu miscarile artistice din secolul 20.

Pentru toti cei care stilul art deco spune ceva, le propunem cateva invitatii eclectice care variaza intre clasic si modern, dar se inscriu in tendintele artelor decorative moderne. Art deco inseamna lux, exuberanta, glam, dar si progres tehnologic, iar fiecare latura a acestui curent artistic poate fi inclus in peisajul nuntii tale prin intermediul invitatiilor de nunta, dar si a decorului din sala de receptie.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest