Invitati la nunta din alte orase

Invitati la nunta din alte orase
Invitati la nunta din alte orase Invitati la nunta din alte orase

Mirii vor sa-i aiba alaturi in ziua nuntii pe toti cei dragi. Daca lumea ar fi un singur oras, ar fi tare simplu. Ce te faci cand o parte a invitatilor sunt din alte orase sau chiar din strainatate. E o situatie mai complicata, dar, cu putin tact si un pic de organizare, vor fi toti langa tine in ziua nuntii.

Anunta-i din timp!

O prima regula foarte importanta cand vine vorba de invitati din alt oras este sa trimiti invitatiile foarte devreme. Daca celorlalti te gandesti sa le dai invitatia cam cu 2 luni inainte de eveniment, oaspetii din locuri indepartate ar trebui s-o primeasca cu 2 luni jumate - 3 luni inainte. Si mai bine ar fi sa-i anunti telefonic sau pe mail chiar cu jumatate de an inainte de eveniment, urmand sa le mai amintesti din cand in cand ca-i astepti cu drag la nunta ta. In felul asta, te asiguri ca cei vizati stiu din timp si pot organiza lucrurile in asa fel incat sa participe la nunta ta. Mai ales daca te mariti intr-o duminica, de exemplu, va fi necesar ca oaspetii din alte orase sa-si ia o zi de concediu.

Organizeaza-le cazarea

O alta problema delicata e cea legata de locul unde vor sta invitatii din alt oras. Nu te baza pe faptul ca vin in ziua cununiei, petrec pana in zori si apoi au tren sau avion inapoi acasa! Ei vor avea nevoie de un loc unde sa se pregateasca de petrecere si apoi sa se odihneasca.

Daca invitatii au rude apropiate la tine in oras, ai scapat. Cel mai probabil, acestia ii vor gazdui cu placere. Daca nu, exista doua posibilitati. Varianta cea mai simpla si mai economica este sa le asiguri tu cazarea la prieteni sau la rudele tale care au apartamente mai spatioase.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest