INVITATII DE NUNTA 2014: Top 10 tipuri de invitatii

INVITATII DE NUNTA 2014: Top 10 tipuri de invitatii

O invitatie de nunta este scrisoarea prin care viitorii miri solicita destinatarilor sa ia parte la cea mai frumoasa zi din viata lor. Invitatiile de nunta sunt scrise intr-un limbaj formal, la persoana a treia si se trimit cu 5-8 saptamani inainte de nunta.

Daca ati programat data nuntii, dar inca nu ati gasit un model de invitatie care sa reflecte dragostea dvs., noi va propunem un top 10 al celor mai populare invitatii de nunta pentru 2014.

Incepand cu tema nuntii si schema de culori aleasa cu ocazia acestui eveniment, principalele tendinte in materie de invitatii de nunta in 2014 sunt:

1. Invitatii de nunta musicale. Pentru iubitorii de muzica, portativul cu note muzicale sunt detaliile centrale ce dezvolta aceasta tema. Invitatiile de nunta pot include o partitura muzicala cu marsul nuptial sau valsul mirilor, precum si orice alte elemente alese de actorii principali ai ceremoniei.

Invitatii muzicale

2. Invitatii romantice. Nunta este practic intalnirea cea mai romantica din viata unui cuplu pregatit sa  spuna "da" in fata oaspetilor. Dragostea lor poate fi simbolizata chiar prin intermediul invitatiilor de nunta, viitorii miri avand posibilitatea sa aleaga pentru evenimentul mult asteptat o imagine-simbol cu un design si finisaje deosebite.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest