Este ok sa inviti la nunta pe fostul iubit?

Este ok sa inviti la nunta pe fostul iubit?

Nu este surprinzator, dar exista o multime de opinii pe tema asta, daca este sau nu bine sa inviti la nunta fostii parteneri de cuplu.

Viata ta nu este un film, asa ca este foarte putin probabil ca un fost prieten/iubit invitat la nunta sa se ridice in picioare in mijlocul ceremoniei si sa aduca o obiectie atunci cand preotul este pe cale sa va dea binecuvantarea.

Pentru ca nici un consilier specializat in planificarea de familie nu poate sa iti sugereze pe cine sa inviti sau nu la propriul eveniment, raspunsul la aceasta intrebare se reduce la modul in care logodnicul tau se impaca cu ideea ca fostul iubit al miresei sa ia parte la nunta.

Deci, inainte de a trimite invitatia unui fost iubit, asigura-te ca logodnicul tau nu are nimic impotriva si se simte confortabil cu ideea. In cele din urma, nu trebuie sa insisti si sa inviti pe cineva nepotrivit, in prezenta caruia viitorul mire se simte stanjenit. In plus, daca actualul partener de viata nu intelege de ce iti doresti sa pastrezi o relatia amicala cu fostul tau iubit, poti avea o discutie aprinsa cu el pe aceasta tema chiar inainte de casatorie.

In concluzie, tine cont de opinia jumatatii tale si renunta la ideea de a-l invita la nunta pe fostul tau prieten, mai ales daca v-ati despartit recent, iar viitorului sot ii displace propunerea ta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest