Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta

Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta
Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta Culori in tendinte pentru cele mai cool invitatii de nunta

Preludiul catre nunta ta este, fara doar si poate - invitatia de nunta. Este primul element care garanteaza cat de cool va fi nunta ta. Spune totul despre tematica, paleta coloristica, vibratiile si tonurile evenimentului vietii tale. S-au dus zilele in care invitatia alba simpla, tiparita cu caractere argintii era cea mai eleganta.

Astazi, miresele folosesc invitatiile de nunta pentru a-si exprima personalitatea si originalitatea. Vrei sa-ti uimesti invitatii inca de la primul strigat? Tot ce trebuie sa faci este sa urmaresti cateva aspecte legate de nuantele in voga ale momentului, pentru a avea cea mai sofisticata invitatie de nunta!

Culori minerale. Paleta coloristica a naturii este deseori folosita in decorarea unui eveniment atat de important. De ce nu si in invitatia de nunta? Nuante brute precum verdele jad, aramiu, pamantiu, caramiziu si nisipiu sunt perfecte in tiparirea literelor pe invitatiile de nunta.

Lamaie si lamaie verde. Pentru miresele care vor sa adauge elemente jucause tematicii nuntii lor, galbenul lamaie si verdele lime detin suprematia. Ideale ca si nuante predominante pentru o nunta in aer liber, toate tipurile de galben si de verde sunt usor transpusein decoratiuni de nunta si aranjamente florale. 

Nuante marine. Asemeni anului trecut… si in 2011, nuantele predominante in nunti sunt cele marine: turcoaz caraibe, albastru oceanic si aquamarin. Avantajul este ca aceste nuante pot fi folosite pe invitatiile de nunta, fie ca planuiesti un eveniment casual sau unul extrem de sofisticat.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest