Codul invitatului manierat

Codul invitatului manierat
Codul invitatului manierat Codul invitatului manierat Codul invitatului manierat

Pentru a fi sigura ca nu ai comis vreo greseala majora la nunta celor dragi, urmeaza aceste reguli simple.

Da un raspuns prompt! Mirele si mireasa vor lua decizii in functie de numarul de invitati prezenti la nunta. Daca totusi, a intervenit ceva si nu mai poti ajunge, anunta mirii cat mai repede cu putinta. Nu o face niciodata prin sms!

Nu intarzia la cununia religioasa! Fii sigura ca vei ajunge la biserica cu un sfert de ora mai devreme de ora scrisa pe invitatie! Este politicos ca invitatii sa fie la biserica, inaintea miresei si a mirelui. Nu sa intrerupa slujba!

Evita sa faci fotografii in timpul ceremoniei religioase! Lasa pe mana profesionistilor incropirea albumului de nunta si respecta sanctitatea ritualului din fata ta.

In cazul in care ati adus un cadou la petrecerea de nunta, nu este nevoie sa il inmanati direct mirilor. Cu siguranta exista un loc special amenajat, o masa pentru cadouri. Nu uitati sa atasati, o felicitare/ urare semnata in clar, astfel incat mirii sa poate identifica de unde provine cadoul. Daca nu poti ajunge la petrecere sub nicio forma, este politicos sa trimiti un cadou de nunta.

Nu veni insotita decat daca pe invitatie este specificat acest lucru sau prietena ta ti-a facut o invitatie directa in acest sens. A aduce la nunta un oaspete neanuntat este nepoliticos. Asta include si copiii tai, fratii, parintii, precum si alte rude. Daca, totusi, te-ai hotarat sa nu vii singura, anunta mirii!

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest