Expresiv

Adresa:

B-dul Lucian Blaga, nr.347, Satu Mare, jud. Satu Mare

Expresiv este un brand dedicat exclusiv barbatilor. Sub marca Expresiv se produc atat costume de gala, costume business, costume casual, sacouri, pantaloni cat si tinute de iarna, jachete, paltoane si veste, pe o paleta variata de materiale si culori.

Produsele noastre au evoluat de la an la an, ajungand sa cucereasca gustul barbatului ,,Expresiv'', adeptul calitatii si al confortului, al elegantei si al seductiei, al expresivitatii masculine.

Costumele de ceremonie, casual sau business sunt concepute pe o linie clasica cu accente moderne si cu o croiala slim-fit, cu o importanta deosebita acordata detaliului si calitatii. Costumele sunt executate cu grija, cu captuseli si finisaje cusute si ingrijite pana la ultimul detaliu.

Ca noutate in materie de tesaturi, Expresiv a inclus noul concept in materie de textile inteligente: noua generatie de tesaturi MICROSIL IDRO care au la baza nanotehnologia, imbunatatind calitatea materialelor cu noi finisaje si tratamente inovatoare. Tesaturile sunt de o calitate superioara, delicate la atingere, comode si confortabile la purtat, in culori ce urmaresc tendintele actuale.

Echipa de creatie tine pasul cu cerintele momentului pentru a fi in permanenta pe placul clientilor si al partenerilor nostri. Sugestiile si comenzile partenerilor nostri sunt atent analizate si transformate apoi in produse conforme cu tendintele actuale.

Toate produsele brandului Expresiv pot fi gasite in magazinele partenere din cele peste 38 de orase din tara.

Contact:

B-dul Lucian Blaga nr.347, Satu Mare, Judetul Satu Mare

Tel./Fax: 0261.742.828

Tel.: 0744.861.626

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest